Diensten

Mijn diensten

Met al mijn diensten help ik je in (je voorbereiding op) een zo ontspannen mogelijke bevalling, vol vertrouwen en zonder angst.

N

Hypnobirthing cursus

N

Doula begeleiding

N

Bevalbad huren

Hypnobirthing cursus

Wil je graag ontspannen, vol vertrouwen en zonder angst bevallen? Als team met je partner of juist volledig in je eigen kracht? En wil je zelf de regie over jouw bevalling hebben én houden? Een goede voorbereiding zorgt voor een soepelere bevalling! Ik help je hier graag bij met deze persoonlijke, praktische hypnobirthing cursus van Mucha Mama. De cursus kost €199, €269 of €379, afhankelijk van het soort cursus dat je kiest. Veel zorgverzekeraars vergoeden deze cursus deels vanuit de aanvullende verzekering!

Doula

Vanuit mijn passie voor het prachtige geboorteproces, mijn wens om vrouwen en hun partner optimaal te ondersteunen en mijn kracht in empathie, luisteren, verbinden en helpen, ben ik in maart 2022 gestart met de opleiding tot doula. Als doula ben ik jouw persoonlijke coach vóór, tijdens en na de bevalling. Ik ondersteun jou én je partner emotioneel, mentaal en fysiek (denk aan massages). Interesse? Ik zoek nog 2 stages tussen september 2022 en juni 2023. Neem gerust contact op voor meer info!

Bevalbad huren

Ben je nieuwsgierig naar bevallen in bad? Zou je de ontspannende werking van het warme water ook willen ervaren? Ik vertel je er graag meer over. Daarnaast kun je bij mij een bevalbad en alle benodigdheden (als compleet pakket) huren. De huurprijs is €139 en je krijgt 10% korting als je een cursus hypnobirthing bij mij volgt.