Doula ondersteuning

Vanuit mijn passie voor het prachtige geboorteproces, mijn wens om vrouwen en hun partner optimaal te ondersteunen en mijn kracht in empathie, luisteren, verbinden en helpen, ben ik in 2022 gestart met de opleiding tot doula. 

Mijn missie is om vrouwen en hun partner te helpen naar een positieve, ontspannen zwangerschap en bevalling, vol vertrouwen en zonder angst, waardoor er een relaxte start voor het hele gezin is. Een hypnobirthing cursus helpt al om angsten en zorgen te verminderen en vertrouwen te vergroten. Als doula kan ik je nóg meer ondersteunen.

Wat doe ik als doula?

Als doula ben ik jouw persoonlijke coach vóór, tijdens en na de bevalling. We maken uitgebreid kennis met elkaar in meerdere sessies, in de 7e, 8e en 9e maand van jouw zwangerschap. Ik denk met je mee over jouw bevalling, voorzie je van de benodigde informatie om beslissingen te kunnen nemen en help je de regie te behouden. Ik sta voor je op wacht van 38-42 weken zwangerschap. Tijdens je bevalling ondersteun ik jou én je partner emotioneel, mentaal en fysiek (denk aan massages). En misschien nog wel het belangrijkste: ik ben én blijf er voor je. Zowel letterlijk als figuurlijk, en hoe lang je bevalling ook duurt! Ik luister naar je, geef aandacht en ruimte en (onder)steun jullie waar nodig. Als jullie kindje geboren is, bespreken we de bevalling uitgebreid en krijgen jullie van mij jullie geboorteverhaal uitgeschreven, desgewenst met foto’s erbij.

Wie ben ik als doula?

De focus in mijn begeleiding ligt op verbinden, informeren en een veilige omgeving creëren. Met aandacht, empathie, openheid, een vleugje humor en nuchterheid hoop ik jullie optimaal te kunnen ondersteunen in het creëren van jullie eigen geboorteverhaal.

Wil jij mij als doula bij je bevalling?

Dat kan! Van juni 2022 t/m juni 2023 loop ik 3 stages. Je kunt dan tegen een zeer gereduceerd tarief gebruik maken van al mijn diensten als doula. LET OP: ik heb momenteel nog 1 stageplek beschikbaar!
Heb je hier interesse in, neem dan even contact op!

Waarom Uitgerekend Mariska?

Of je nou een hypnobirthing cursus volgt bij mij of mij als doula bij je zwangerschap en bevalling hebt, dit krijg je altijd van mij:

N

Concrete tips en oefeningen, aangepast op jouw situatie

N

Aandacht, empathie en betrokkenheid

N

Ruimte voor jouw verhaal en wensen

N

Humor en nuchterheid