Solocursus

 Wil of kan je partner niet mee naar een hypnobirthing stellen cursus of heb je wellicht geen partner, dan kun je bij mij ook kiezen voor een solocursus.
In 1 dag van 6,5 uur krijg je dan dezelfde info en technieken als bij een stellen cursus.

In deze praktische, informatieve en ontspannende solocursus leer je in
1 dag alles met betrekking tot het natuurlijke geboorteproces en de rol van jouw mind(set) daarin. Je gaat aan de slag met jouw eventuele angsten of vergroot je basisvertrouwen en je leert diep ontspannen. Alles met als doel je voor te bereiden op een positieve, ontspannen bevalling, vol vertrouwen en met regie. Ook krijg je praktische tips voor je eventuele (geboorte)partner. 

Resultaat van de cursus: een toolbox boordevol met gepersonaliseerde technieken en tips die jou (en je partner) helpen ontspannen, de pijnervaring te verlagen, vertrouwen te vergroten en de regie te behouden. Deze toolbox kun je gebruiken waar en met wie jouw bevalling ook maar is. Dat is de kracht van de cursus: je maakt de technieken eigen, zodat je ze altijd en overal kunt gebruiken!

Waarom Uitgerekend Mariska?

Of je nou een hypnobirthing cursus volgt bij mij of mij als doula bij je zwangerschap en bevalling hebt, dit krijg je altijd van mij:

N

Concrete tips en oefeningen, aangepast op jouw situatie

N

Aandacht, empathie en betrokkenheid

N

Ruimte voor jouw verhaal en wensen

N

Humor en nuchterheid